امروزه متداولترین روش روغن کاری سیم بکسل، روش حمام پیوسته میباشد که در ایران بیشتر در صنایع کشتیرانی و نفت و گاز استفاده میشود و علیرغم اهمیت این موضوع در افزایش کارایی سیم بکسل و طول عمر آن ، در صنایع دیگر مثل صنعت آسانسور بسیار کمتر مورد توجه قرار میگیرد. غیراز روش حمام پیوسته، روشهای دیگری نیز برای روغن کاری سیم بکسل به کار می رود که عبارتند از :چکاندن، ریختن، آغشته کردن، برس کاری یا فرچه کشیدن، پاششی تحت فشار. به عنوان مثال شرکتهای آسانسوری و نصابان آسانسور از روش آغشته کردن سیم بکسل برای روغن کاری سیم بکسل استفاده مینمایند بدین ترتیب که پارچه ای را به روغن آغشته مینمایند و سپس بر روی سیم بکسل می کشند که البته این کار باید طوری صورت پذیرد که سیم بکسل بیش از حد چرب نشود چرا که موجب لیزی بیش از حد سیم بکسل و جذب گردوخاک میشود.در زمان تولید سیم بکسل، اکثر سیم بکسلها روغن کاری میشوند ولی درجه روغن کاری، با توجه به کابرد سیم بکسل و شرایط کاری متفاوت هست.
سه عامل موجب خوردگی و از بین رفتن سطح شیار فلکه اصلی آسانسور میشود: 1- ساختار و کیفیت سیم بکسل2- کیفیت فلکه کششی و قطعات آن 3- نحوه نصب فلکه کششی و سیم بکسل بندی آن. در این نوشته، سعی شده است توضیحاتی در مورد سئوالات خریداران در رابطه با علل خوردگی فلکه کششی در آسانسور ارائه گردد ولی قبل از هر چیز توضیح مختصری در مورد سیم بکسل و فلکه آسانسور خالی از لطف نخواهد بود. سیم بکسل آسانسور ، طنابی فولادی است که معمولا از طریق تاباندن تعدادی رشته سیم فلزی به دور یک هسته مفتولی شکل از جنس فولاد ساخته می شود. قطر متوسط سیم های بکسل معمولا از آنچه با آن برچسب زده شده اند بیشتر است (هرگز کمتر از آن نیست). هسته مرکزی سیم بکسل ها قسمت اصلی آن بوده و تعیین کننده خواص خمشی آنهاست و میزان نیرویی که می توانند تحمل کنند را نیز مشخص می کند. مغزی سیم بکسل میتواند از جنس پنبه ، کنف ، فولاد و یا پروپیلن باشد که با توجه به سایز و نوع کاربرد آن و ضریب ایمنی آن، میتوان از مغزی های متفاوت استفاده نمود.
پیش از اختراع سیم بکسل در سال 1834، رایج ترین وسیله برای عملیات باربرداری، زنجیرها و طناب ها بودند. اشکال اساسی زنجیرها این است که با ایجاد آسیب و نقص در یک حلقه ی زنجیر، کل ساختار زنجیر دچار نقص شده و در عمل، کاری انجام نمی دهد. ولی در سیم بکسل این چنین نیست. بدین معنی که با پاره شدن یکی از وایرها در داخل و یا خارج سیم بکسل، تغییر خاصی در ساختمان کلی و ایمنی سیم بکسل به وجود نمی آید. از طرف دیگر زنجیرها دارای ساختار خطی هستند و پیوستگی کل سیستم، بستگی به تک تک اجزاء دارد در حالیکه در سیم بکسل، ساختار موازی است، یعنی اجزاء کنار هم قرار دارند و ساختار به گونه ای است که نقص در یک نقطه سیم فولادی و یا همان وایر(wire )، عملکرد کل سیستم را دچاراشکال نمیکند. به این ویژگی در سیم بکسل ( Self Redundancy ) گفته میشود. بدین معني كه پس از گسيخته شدن و شکستن برخي از وایرها در ميان رشته ها، هنوز رشته هاي ديگر به طور موازي مقاومت كرده و بكسل مي تواند هنوز در سرويس قرار گيرد. اصل مهمی که در زنجیر دیده نمی شود.